Dusan Uhrin nu va aborda o tactică defensivă în returul cu Petrolul: "Ambele echipe au nevoie de gol!"



06 августа 2014

Dusan Uhrin nu va aborda o tactică defensivă în returul cu Petrolul: **

Dusan Uhrin Jr e mai motivat ca niciodată să câștige returul cu Petrolul! Potrivit presei din Cehia, soarta antrenorului depinde de rezultatul obținut de Viktoria Plzen joi seară, în meciul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 21:00.

Antrenorul lui Plzen a declarat: "Meciul de aici va fi cu totul altul față de cel din tur. Au câștigat în campionat, dar nu se poate compara cu un meci din UEFA și nu cred că acea victorie are vreo relevanță. Nu știu dacă o să ne surprindă cu ceva acum.

Au un atac bun, dar o să vedem pe teren ce o să se întâmple. Totul depinde de noi și de cum vom juca in aparare. Presiune cred că e pentru ambele echipe, pentru ca ambele au nevoie de gol ca să meargă mai departe". La 0-0, Plzen ar obține calificarea mai departe.

Fost fundaș la Poli Timișoara, Marian Cisovsky e singurul incert pentru returul cu Petrolul. Uhrin se bazează, însă, pe experiență veteranului Pavel Horvath. Căpitanul cehilor mai are un succes în fața românilor, pe vremea când juca la Slavia Praga.

"Mă bucur că am fost lăudat de Razvan Lucescu, dar nu cred că mă pot compara cu Mutu. Vrem să înscriem și să ne calificăm, nu să trăim meciul cu emoții până în ultimul minut și eventual să mai primim și un gol", a declarat fotbalistul de la Plzen.

Viktoria Plzen - Petrolul, programat joi, 7 august, de la ora 21:00, va fi transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi redat și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑