Suspendare drastică pentru un hocheist din NHL. Cât îl va costa incidentul pe canadian



06 октября 2015

**Suspendare drastică** pentru un hocheist din NHL. Cât îl va costa incidentul pe canadian

Hocheistul canadian Raffi Torres, de la San Jose Sharks, a primit o suspendare de 41 de meciuri din partea NHL (Campionatul profesionist nord-american de hochei) pentru o lovitură periculoasă care îl va costa aproape jumătate de milion de dolari.

Torres a primit această penalizare fiind autorul unei lovituri cu umărul, devastatoare, în capul jucătorului lui Anaheim Ducks, Jakob Silfverberg, în timpul unui meci din presezon. Ţinând cont că sezonul încă nu a început, Torres nu va intra pe patinoar decât pe 14 ianuarie anul viitor.

VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL

El nu va fi plătit în perioada suspendării, ceea ce-l va costa circa 440.000 dolari (390.000 euro), în conformitate cu acordurile care reglementează NHL. Aceşti bani vor alimenta fondurile de asistenţă de urgenţă ale jucătorilor.

Recidivist, Torres a fost suspendat în 2013 pentru meciurile din semifinalele Conferinţei de Vest ale NHL cu Sharks, după o lovitură la cap ilegală asupra hocheistului lui Los Angeles Kings, Jarret Stoll. Cu un sezon înainte, el fusese deja suspendat 21 de meciuri din NHL în timpul play-off-ului.

AGERPRES

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑