Negrilă, Tilihoi și Ungureanu au fost sărbătoriți în Bănie, cu ocazia onomasticii



06 декабря 2015

 

**VIDEO** Negrilă, Tilihoi și Ungureanu au fost sărbătoriți în Bănie, cu ocazia onomasticii

Sâmbătă seară superbă în Bănie. Trei dintre fostele mari glorii ale ”Craiovei Maxima”, Nicolae Ungureanu (59 de ani), Nicolae Negrilă (61 de ani) și Nicolae Tilihoi (59 de ani) au fost aniversate cu ocazia zilei numelui.

La petrecerea care a avut loc într-un restaurant din Craiova au fost invitați și doi dintre actualii jucători ai celor de la CSU Craiova. Taher Bawab (30 de ani) și Stephane Acka (25 de ani). Cei doi nu au fost incluși în lotul pentru meciul cu Steaua pentru că iordanianul era suspendat, în timp ce fotbalistul din Coasta de Fildeș este accidentat.

></p><p>Cei trei sărbătoriți au primit cadou, printre altele, și un tort personalizat în culorile Craiovei. Momentul a fost gustat din plin și de alți invitați de onoare precum <strong>Sorin Cîrțu</strong> și <strong>Ilie Balaci</strong>.</p><p>Cei prezenți la festin au cântat toate imnurile care au răsunat de-a lungul anilor pe <strong>Stadionul ”Ion Oblemenco”</strong>, atmosfera fiind una de maximă emoție.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑