Real Sociedad - Eibar 2-1. Învingătoarea a fost decisă în prelungiri



06 декабря 2015

 

**VIDEO** Real Sociedad - Eibar 2-1. Învingătoarea a fost decisă în prelungiri

ÎN DIRECT la Digi Sport, Real Sociedad a obținut a doua victorie consecutivă pe propriul teren în La Liga. Echipa lui Eusebio Sacristan s-a impus cu 2-1 în disputa cu Eibar deși a fost condusă încă din startul partidei.

Cu doar 3 înfrângeri în 13 etape, Eibar a început în forță partida, cu ratarea din minutul 3 a lui Keko. Peste numai un minut, golgheterul lui Eibar, Borja Baston a marcat cel de-al 7-lea său gol din acest sezon.
Aflată la doar 2 puncte de locurile retrogradabile, Real Sociedad a egalat în minutul 10, prin Agirretxe.

Învinsă joi cu 2-1 în Copa Del Rey de Las Palmas, Sociedad putea trece în avantaj în minutul 55, însă Agirretxe nu a putut trimite în plasă mingea centrată de Carlos Vela. Intrat pe teren în repriza secundă, Jonathas putea marca în minutul 89, însă portarul Asier Riesgo s-a opus.

Aflată abia la al doilea sezon din istorie în La Liga, Eibar a pierdut cu un gol primit în minutul 90 de la Agirretxe, care a ajuns la 11 goluri în 12 partide și e cel mai bun marcator spaniol din campionatul iberic. Sociedad s-a impus cu 2-1 și a urcat două locuri în clasament, până pe 13.

ECHIPELE DE START:

Real Sociedad (4-2-3-1): Rulli - Elustondo, Mikel Gonzalez (Carlos Martine '79), Inigo Martinez, Yuri - Illarramendi, Granero - Xabi Prieto (Bruma '78), Canales, Vela (Jonathas '68) - Agirretxe
Antrenor: Eusebio Sacristan

Eibar (4-4-2): Asier Riesgo - Capa (Castellano '62), Dos Santos, Pantic, Junca - Keko (Inui '46), Dani Garcia, Adrian (Ramis '85), Saul Berjon - Sergi Enrich, Borja Baston
Antrenor: Jose Luis Mendilibar

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑