ISL All Stars-Juventus 1-8. Campioana Italiei a făcut spectacol în Indonezia



07 августа 2014

**VIDEO** ISL All Stars-Juventus 1-8. Campioana Italiei a făcut spectacol în Indonezia

Juventus Torino a câștigat cu 8-1 primul meci amical din turneul acestei veri, jucat la Jakarta împotriva unei selecționate din prima ligă indoneziană: ISL All Stars.

A fost al doilea meci jucat de campionii Italiei cu Massimiliano Allegri pe bancă, după remiza cu Cesena, din urmă cu o săptămână (0-0).

Fernando Llorente a fost cel mai bun marcator al serii, cu 3 goluri (16, 20, 22). Celelalte reușite au fost semnate de Pirlo (4, din penalty), Giovinco (35), Kingsley Coman (60), Tevez (69) și Simone Pepe (90). Cei care au condus au fost indonezienii, care au deschis scorul prin Lopicic în al treilea minut de joc.

60.000 de spectatori au fost în tribune la Jakarta pentru meciul amical al lui Juventus, care s-a simțit ca acasă: imnul i s-a cântat de 3 ori, iar cei mai mulți fani au venit la stadion purtând însemne ale campioanei din Serie A și scandându-i numele.

Pentru "Bătrâna Doamnă" urmează, duminică, un meci la Sydney, împotriva echipei A-League All Stars, selecționata din prima ligă australiană.

ECHIPELE

Juventus: Buffon (46 Storari); Caceres (73 Motta), Bonucci (73 Brown), Ogbonna (63 Chiellini); Lichtsteiner (63 Vitale), Pogba (46 Pereyra), Pirlo (63 Padoin), Marchisio (63 Pepe), Asamoah (46 Evra); Giovinco, (46 Coman) Llorente (46 Tevez) ;
Antrenor: Massimiliano Allegri;

Echipa de start a ISL All Stars: Meiga; Zulkifly, Fakhrudin, Lobo, Ricardo; Maitimo, Gustavo Lopez; Lopicic; Kone, Gonzales, Nesteban.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑