Nacional-San Lorenzo 1-1, în manșa tur a finalei Libertadores. Totul se va decide în Argentina



07 августа 2014

 

**VIDEO** Nacional-San Lorenzo 1-1, în manșa tur a finalei Libertadores. Totul se va decide în Argentina

Azi dimineață, de la ora 03:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, s-a disputat manșa tur a finalei celei mai importante competiții intercluburi din America Latină, Copa Libertadores. Pentru prima oară în istoria competiției, în ultimul act s-au întâlnit cele mai slab calificate în faza grupelor, Nacional Asuncion (Paraguay) și San Lorenzo (Argentina). Totodată, niciuna dintre echipe nu a mai disputat vreodată o finală de Copa Libertadores, lucru care se petrece pentru a șasea oară în istoria competiției.

Meciul de astăzi, din Paraguay, s-a încheiat indecis, 1-1, și totul se va decide în returul de pe 14 august, de la aceeași oră, 03:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Argentinienii au deschis scorul prin veteranul Mauro Matos, în minutul 65 și, până aproape de finalul partidei, San Lorenzo se considera deja aproape campioană, cu o victorie pe terenul rivalei. În ultimul minut de prelungire, 90+3, însă, Julio Santa Cruz, fratele mai celebrului Roque Santa Cruz, a adus egalarea pentru echipa din Paraguay, iar returul rămâne unul deschis.

Julio, în vârstă de 24 de ani, a marcat primul său gol în Copa Libertadores chiar într-o finală a competiției, la 15 ani de la ultimul gol reușit de fratele său, Roque Santa Cruz, în Libertadores.

ECHIPELE

Nacional: Don - Coronel (Julio Santa Cruz, 71), Caceres, Piris, Mendoza - Melgarejo, Torales, Derlis Orue (Lusardi, 71), Arguello - Bareiro, Benitez (C. Dominguez, 63)
Antrenor: Gustavo Morinigo

San Lorenzo: Torrico - Buffarini, Fontanini, Gentiletti, Mas - Villalba (G. Veron, 71), Mercier, Ortigoza (Kalinski, 86), Piatti - Romagnoli (Barrientos, 77), Matos
Antrenor: Edgardo Bauza

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑