Florin Surugiu a fost din nou protagonistul unui moment emoționat la CM de rugby



07 октября 2015

**VIDEO** Florin Surugiu a fost din nou protagonistul unui moment emoționat la CM de rugby

Cupa Mondială de rugby din Anglia este fără îndoială o competiție pe care Florin Surugiu nu-l va uita niciodată. Sportivul român a fost protagonistul a două momente memorabile la turneul transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE în România de canalele Digi Sport.

Mai întâi mijlocașul la grămadă legitimat la Olimpia București și-a cerut prietena de soție chiar la finalul partidei cu Irlanda. În fața unui stadion Wembley care înregistrase cea mai mare audiență din istoria Cupei Mondiale (89.267 de spectatori), jucătorul de 29 de ani a făcut un pas pe care îl plănuise de mult. Alexandra a acceptat propunerea sportivului, în aplauzele întregii arene și momentul a făcut înconjurul lumii.

 

TAKE A KNEE: @rugbyromania's Florin Surugiu takes to the Wembley turf to propose to his girlfriend! Congratulations! https://t.co/DkuMIxYGCj

A venit apoi partida cu Canada și "Stejarii" au bifat prima victorie la actuala ediție a Cupei Mondiale. Mai mult, în meciul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, jucătorii lui Lynn Howells au mai realizat o performanță notabilă. Conduși cu 15-0 după primele 60 de minute, "tricolorii" au realizat cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale și s-au impus cu 17-15.

La finalul partidei au curs lacrimi de bucurie pe obrajii "stejarilor", însă cel mai emoționat dintre toți a fost mijlocașul la grămadată care a debutat la echipa națională în 2008, la o partidă cu Uruguay de la IRB Nations Cup. Schimbat în timpul partidei din cauza unei accidentări, Surugiu a plâns în hohote după fluierul de final și momentul a fost surprins de camerele de luat vederi. 

ICYMIIt's been a memorable Rugby World Cup 2015 for Florin Surugiu. First he got engaged at Wembley after Romania's match with Ireland, and now, his side have made Rugby World Cup history with the biggest comeback ever!

Ultima partidă a României la Cupa Mondială este cea cu Italia, programată duminică, 11 octombrie, de la ora 16:30. Disputa va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 iar fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑