Ziariştii italieni, nemulţumiţi de tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial. "A fost aranjată"



07 декабря 2013

 

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial nu i-a mulţumit pe toţi. Jurnaliştii italieni au protestat şi au criticat modul în care Sepp Blatter, şeful FIFA, şi preşedintele UEFA, Michel Platini, s-au implicat să-şi protejeze ţările de origine, Elveţia şi Franţa. Germanii şi ruşii consideră că au avut noroc la tragerea la sorţi.

Ziariştii din Italia au scris că tragerea la sorţi a grupelor Mondialului a fost aranjată. De cealaltă parte, suporterii naţionalei au rămas mulţumiţi de adversarii din grupă şi sunt siguri că Italia va ajunge departe la turneul final. Iată ce au spus ei:

"Cred că am avut noroc. Se putea şi mai rău, deoarece puteam avea adversari ca Franţa şi Brazilia."

"Este bine pentru noi. Sunt adversari puternici, dar consider că îi putem bate fără probleme."

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a declarat că naţionala din Albion va obţine rezultate bune chiar şi într-o grupă cu Italia şi Uruguay.

"Nu putem spune că am avut noroc la tragerea la sorţi. E clar că norocul joacă un rol important, dar lipsa lui nu ne încurcă să obţinem performanţele dorite", a subliniat Roy Hodgson.

Şi suporterii germani au rămas mulţumiţi de tragerea la sorţi, chiar dacă nemţii vor juca într-o grupă dificilă, cu Portugalia, Ghana şi SUA.

"O grupă mai uşoară nu se putea. Nici nu ne-am putut imagina aşa ceva. Antrenorul Joachim Low mereu a fost norocos", a spus un fan.

Bucurie mare şi la Moscova, după ce naţionala Rusiei şi-a aflat adversarii de la Mondial. Suporterii ruşi consideră că selecţionata lor a avut mare noroc la tragerea la sorţi.

"Cred că naţionala Rusiei va ieşi din grupă de pe locul doi. Vom învinge Algeria şi Coreea de Sud, iar cu Belgia vom pierde sau vom juca la egalitate", a opinat un suporter.

Campionatul Mondial de fotbal va începe pe 12 iunie, cu meciul dintre Brazilia şi Croaţia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑