Manchester, la al treilea eșec consecutiv în 2014. United n-a mai trăit așa ceva de 82 de ani!



></p><p><strong>Trupa lui David Moyes este în pericol să rateze și Cupa Ligii Angliei, după ce a fost eliminată din Cupa Angliei. În plus, “diavolii“ au slabe șanse de a-și păstra titlul de campioni, fiind în acest moment pe locul 7 în Premier League.</strong><br><br>Nici în cele mai cumplite coșmaruri, fanii celor de la <strong>Manchester United</strong> nu credeau că favoriții lor vor avea parte de un start negru de an competițional. Elevii lui <strong>David Moyes</strong> au mai suferit o umilință, de data aceasta în Cupa Ligii Angliei. În prima manșă din semifinale, “diavolii“ au pierdut în deplasare, la <strong>Sunderland</strong>, ultima clasată din Premier League!, scor 1-2 <span style=(VIDEO).

Este cea de-a treia înfrângere pentru United din tot atâtea partide disputate în acest început de an. Mai întâi, Manchester a pierdut, în chiar prima zi a anului, chiar pe “Old Trafford“, în fața celor de la Tottenham, scor 1-2. Apoi, tot acasă, United a fost pusă la colț și de Swansea, care a eliminat-o din Cupa Angliei, pentru ca marți seară, să urmeze o nouă ulimință, de data aceasta la Sunderland. Totuși, Welbeck și colegii săi mai au o șansă de a rămâne în această competiție, dacă se vor impune în retur.

Mai mult, United n-a mai trăit de foarte mulți ani o astfel de serie negativă. S-a mai întâmplat doar în 1932 ca Manchester să aibă trei înfrângeri consecutive la început de an: 2, 9 și 16 ianuarie!

Evident, cel mai criticat pentru aceste eșecuri ale echipei este David Moyes. Cifrele îl apără însă pe succesorul lui Sir Alex Ferguson. Într-un top realizat după primele 31 partide disputate de fiecare antrenor din istoria lui Manchester, David Moyes se află pe primul loc, atât la victorii, cât și la numărul de partide pierdute.

Astfel, Moyes are 18 victorii, în timp ce Ferguson avea doar 12. La fel și la înfrângeri: Moyes are doar 7 eșecuri, în timp ce Ferguson avea 9 înfrângeri după 31 de partide pe banca lui United.

Top victorii antrenori după primele 31 de meciuri la Man. United
Moyes - 18
Busby - 15
Atkinson - 14
Ferguson - 12
Sexton - 12
Docherty - 10

Top înfrângeri antrenori, după primele 31 de meciuri la Man. United
Moyes - 7
Busby - 8
Ferguson - 9
Atkinson - 9
Docherty - 12
Sexton - 13.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑