Au mai rămas ore numărate până vom afla primele două semnifinaliste ale Ligii Campionilor



 

Paris Saint Germain a venit la Londra să bată Chelsea! Declaraţia a fost făcută de antrenorul francezilor, Laurent Blanc, care vrea să obţină cu echipa sa a 12-a victorie consecutivă în toate competiţiile. De partea cealaltă, Jose Mourinho le-a promis suporterilor că anume Chelsea va fi echipa care se va califica în semifinalele Ligii Campionilor.

PSG se află la un pas de prima calificare în semifinalele Ligii din 1995. Campioana Franţei a învins Chelsea în tur cu 3-1 şi are 11 victorii consecutive în toate competiţiile. Laurent Blanc a declarat că echipa sa nu are de gând să se oprească aici şi vrea să învingă şi pe Stamford Bridge.

"Nu am venit aici ca Chelsea să ne dicteze legile jocului. Cea mai bună strategie este să ţinem de minge şi să ne creăm ocazii. Rolul unei echipe de top este să domine meciul, chiar dacă joacă în deplasare", a declarat antrenorul lui PSG, Laurent Blanc.

Chiar dacă echipa sa este dezavantajată de scorul din tur, Jose Mourinho nu se gândeşte la un alt rezultat decât calificarea.

"Ei au avantajul pe care îl au. Dacă mă întrebaţi despre rezultatul care urmează să fie înregistrat în retur, sunt convins că vom câştiga. Chiar cred asta, iar voi trebuie să ascultaţi atent ceea ce zic eu. Noi vom câştiga, vă asigur", a menţionat antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho.

În celălalt meci al serii se vor întâlni Borussia Dortmund şi Real Madrid. Galacticii pornesc cu prima şansă după ce i-au învins în tur pe nemţi cu 3-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑