Alex Coman îl ceartă pe colegul său, Nicky Vasile: “Să înțeleagă că nu joacă pentru bani la vârsta asta!”



 

**VIDEO** Alex Coman îl ceartă pe colegul său, Nicky Vasile: “Să înțeleagă că nu joacă pentru bani la vârsta asta!”

Rapid a început pregătirile verii cu un amical câștigat la Mogoșoaia cu 3-1 (DETALII), iar la finalul partidei, mijlocașul Alexandru Coman (22 de ani) a oferit un interviu, în care a vorbit despre situația financiară precară a clubului, despre sentimentele care-l încearcă atunci când se gândește la fostul patron George Copos, dar și despre faptul că fundașul Nicolae Vasile refuză să primească un salariu mai mic, motiv pentru care a fost exclus provizoriu din lotul alb-vișiniu (DETALII).

“A fost greu, ținând cont că noi abia am început pregătirea, încă nu avem pregătirea necesară să ducem un meci 90 de minute, dar cu timpul vom progresa și vom ajunge la nivelul maxim în primul meci. Sperăm să ieșim învingători din primul meci, cu Steaua!”, a declarat Alexandru Coman. El a abordat diverse teme de discuție cu reporterii prezenți la stadion, printre care:

...venirea lui Angelo Massone: “Psihic stăm foarte rău, pentru că este o incertitudine totală, nu luăm niciun ban, dar sperăm ca din drepturile TV să ni se achite din restanțele pe care le avem. Sperăm să vină cineva potent financiar, poate domnul Massone, să se țină de cuvânt, așa cum ne-a promis. Eu n-am încredere în vorbe, vreau să văd un act semnat. Niște vorbe spuse nu înseamnă nimic”.

...întărirea lotului: “La Rapid întotdeauna vor veni jucători, este un brand, Rapid atrage jucători de valoare. Momentan au venit jucători mai tineri. Unii au venit chiar astăzi, nici n-am reușit să facem cunoștință, dar sperăm să vină jucători cu experiență, să ne ajute. Este altceva Liga 1, față de liga a doua. Suntem pregătiți pentru Liga 1, va fi un sezon lung și greu, pentru că suntem o echipă în devenire. Am înțeles că Pancone va începe de mâine pregătirea”.

...George Copos: “Mi-e milă de el. Mie mi-a făcut un bine domnul Copos, nu am avut niciodată un conflict cu dumnealui, îmi pare rău pentru situația în care este. A făcut mult bine clubului, chiar dacă alții îl contestă. Eu văd lucrurile bune pe care le-a făcut, câștigarea campionatului de două ori, Cupe, Supercupe, participarea în cupele europene. Probabil că el a fost contestat de anumiți oameni care nu văd și partea bună, ci doar partea rea. Degeaba regret eu, acum nu se mai poate face nimic. Așteptăm să vină cineva, măcar cum a fost domnul Copos”.

...problemele lui Nicolae Vasile: “Sincer, nu știu care e situația lui, am înțeles că nu vrea să semneze. Eu, din ce știu, ești obligat să semnezi, așa am procedat toți. El dacă e influențat de cineva să nu semneze, părerea mea e că a greșit, pentru că acum nu se antrenează, îi va fi foarte greu dacă va reveni, va trebui să o ia de la capăt. Dacă nu va reveni și va reuși să plece undeva unde îi este mai bine, eu îi urez multă baftă și să ajungă cât mai sus! Eu am pățit puțin mai rău decât el anul trecut. Mi s-au oferit bani foarte puțini, am făcut puțin gură, am vorbit cu domnul Cristescu și am înțeles că a spus că sunt un nesimțit, nici nu vreau să știu cum m-a făcut. Eu mi-am cerut drepturile salariale! El a încercat să renegocieze la un 10% față de cât aveam eu de luat normal. Este o situație foarte grea, poate că ar trebui să înțeleagă și el că nu ar trebui să joace pentru bani la vârsta pe care o are el”.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑