Dinu Gheorghe: "Trebuie să ne depăşim condiţia cu Lyon, dar se putea şi mai greu"



08 августа 2014

 

**VIDEO** Dinu Gheorghe:

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, a declarat, în direct la Digi Sport, că jucătorii din lotul condus de Daniel Isăilă trebuie să îşi depăşească condiţia în dubla manşă cu Olympique Lyon pentru a obţine calificarea în grupele Europa League.

"Nu e tragere grea, se putea şi mai greu. Olimpique Lyon are prima şansă, întâlnim cea mai bogată echipă din Liga Europa. În ultima perioadă au început să revină la forma şi performanţele de odinioară, deci vom avea un meci foarte, foarte greu. Dar eu am încredere, trebuie să ne depăşim condiţia în aceste două jocuri, să facem o figură frumoasă. Eu sunt convins că vom reprezenta cu cinste fotbalul românesc. Nu e optimism din ăsta necontrolat, dar am încredere că vom juca mai bine. Dar chiar şi dacă noi vom juca mai bine, tot Olimpique Lyon are prima şansă", a afirmat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Lotul formaţiei Astra Giurgiu va fi întărit săptămâna viitoare cu doi jucători, a anunţat Dinu Gheorghe. "Încercăm să ne mai întărim, să mai aducem vrei doi jucători în săptămâna care urmează. Ne mai trebuie în apărare, în zona centrală, cel puţin un jucător, şi undeva în benzi la mijlocul terenului", a adăugat preşedintele grupării giurgiuvene.

Astra Giurgiu o va întâlni pe Olympique Lyon în play-off-ul Europa League, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon, gruparea din Liga 1 urmând să joace turul în deplasare, la 21 august. Manşa secundă va avea loc în data de 28 august, în România.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑