Gabi Tamaș l-a egalat la numărul de selecții pe Mircea Lucescu. ”A făcut un meci foarte bun!”



08 сентября 2014

Gabi Tamaș **l-a egalat la numărul de selecții** pe Mircea Lucescu. ”A făcut un meci foarte bun!”

Gabi Tamaș a fost titular contra Greciei și a evoluat foarte bine, chiar dacă a fost folosit ca fundaș dreapta.

România a pornit cu dreptul în preliminariile pentru Euro 2016, turneu final ce va fi găzduit de Franța, prin victoria repurtată în fieful Greciei (DETALII AICI și VIDEO).

Selecționerul Victor Pițurcă a realizat primul 11 pentru partida de duminică seară, de pe ”Karaiskakis”, cu Gabi Tamaș în rol de fundaș dreapta. Iar jucătorul celor de la Watford a jucat foarte bine, chiar dacă acesta nu este postul său de bază.

De altfel, internaționalul român, în vârstă de 30 de ani, nu va uita mult timp acest meci, mai ales că i-a ajuns la numărul de selecții în națională pe doi foști mari fotbaliști ai țării, Mircea Lucescu și Costică Ștefănescu (64 de prezențe sub tricolor).

CLICK AICI pentru PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Și Ciprian Marica a bifat o bornă importantă, potrivit frfr.ro, la meciul cu Grecia. Prin golul marcat în minutul 10, el l-a egalat pe Viorel Moldovan în clasamentul golgheterilor all-time. În top, înaintea atacantului de la Konyaspor, se mai răgăsesc Hagi și Mutu (35 de goluri) și Bodola (31).

De asemenea, Bogdan Stancu și-a trecut în cont a 30-a prezență sub tricolor și i-a egalat pe Adrian Ienscsi și pe Emil Săndoi.

”Victor Pițurcă a avut probleme atât în linia din fața fundașilor, cât și pe flancul drept, dar iată că a găsit soluții foarte bune. Hoban a demonstrat că este un fotbalist foarte bun, la fel ca și Gabi Tamaș, care a jucat foarte foarte bine”, a spus Ion Crăciunescu, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑