FRF se așteaptă la o despărțire de Victor Pițurcă: ”Avem și planul B și planul C, se lucrează deja!”



08 сентября 2014

 

**VIDEO** FRF se așteaptă la o despărțire de Victor Pițurcă: ”Avem și planul B și planul C, se lucrează deja!”

Reprezentanții FRF au recunoscut că Victor Pițurcă a primit o ofertă oficială din partea celor de la Al Ittihad și că negocierile se poartă în orele care urmează. Chiar dacă actualul selecționer este dorit în continuare pe banca tehnică a tricolorilor, la Casa Fotbalului există deja două variante de înlocuire.

Ceea ce la început a fost un simplu zvon s-a dovedit a fi real după meciul României de la Pireu contra Greciei (DETALII AICI și VIDEO). Selecționerul Victor Pițurcă are o ofertă concretă din partea saudiților de la Al Ittihad.

”Victor Pițurcă are o ofertă concretă. Dacă săptămâna trecută a fost o discuție la nivel de un reprezentant, de data aceasta oficialii clubului au venit personal pentru a discuta cu selecționerul nostru.

Totul se află acum în situație de negociere și urmează să se ia o decizie în orele următoare. În funcție de ce va decide Victor Pițurcă vom vedea ce vom avea și noi de făcut.

Suntem pregătiți pentru orice, avem și planul B și planul C, dar trebuie să vedem ce va decide Victor Pițurcă, pentru că planul A este să continuăm cu același selecționer de acum. Până când acest plan A nu va cădea, celelalte variante vor rămâne în stand-by”, a spus Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF, Răzvan Burleanu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

CLICK AICI pentru PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Vochin a dat apoi și exemplul Olandei, care a știut să-și aleagă viitorii selecționeri.

”Orice federație sau club care se respectă trebuie să pricedeze astfel și cu acest gând Comisia Tehnică a pornit la lucru. Și vă dau un exemplu european. Uitați-vă la Olanda, care înainte de Campionatul Mondial știa deja următorii doi selecționeri, cel de acum și cel din 2016!”, a spus Vochin la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑