Dispoziţie bună şi glume înainte de meciul cu Rusia. Pe seama cui s-au amuzat "tricolorii"



08 октября 2015

 

Jucătorii naţionalei Moldovei au dispoziţie bună înainte de meciul cu Rusia. Cu o zi înainte de partida de la Chişinău antrenorul şi jucătorii naţionalei s-au amuzat pe seama femeii care va fi unul din arbitrii meciului. Totodată, Stoica a declarat că se va mulţumi cu un egal în duelul cu Rusia.

Antrenorul şi jucătorii naţionalei Moldovei au reacţionat pozitiv la faptul că unul dintre arbitrii meciului dintre Moldova şi Rusia va fi o femeie, Chrisoula Kourompilia, din Grecia. Selecţionerul Ştefan Stoica spune că o cunoaşte: "Eu am un avantaj, pentru că am trăit foarte mult în Grecia şi o stiu pe domnişioara respectivă. Am fost şi antrenor în Grecia. O ştiu foarte bine. Este un lucru frumos. Părerea mea, este un lucru care o să înfrumuseţeze stadionul Zimbru."

Fundaşul Ion Jardan a declarat însă că are ochi doar pentru iubita sa: "Eu sper că frumuseţea doamnei asistente să nu-mi distragă atenţia. Ochii mei sunt doar pentru o singură fată."

Meciul dintre Moldova și Rusia are o miză mare, în special pentru oaspeți. În prezent, echipa lui Sluţki luptă pentru calificarea la Campionatul European din 2016. Pentru a ajunge la turneul final, ruşii trebuie să acumuleze 4 puncte în ultimele 2 meciuri rămase de disputat în preliminarii. Moldova va încerca să părăsească ultimul loc din grupa G.

"Pentru noi ar fi ok în afară de înfrângere totul. Numai nu vrem să pierdem. În rest totul ne convine. Problema psihologică o are Rusia, oricât de mare şi de puternică este. Ei au nevoie de victorie. Aici putem să luptăm şi creem probleme adversarului", a spus Stoica.

"Nu am nicio emoţie. Mă consider un jucător bun şi îi văd pe jucătorii Rusiei oameni ca şi noi", a spus atacantul Vladimir Ambros.

Chiar dacă presa din Rusia scrie că în timpul partidei sunt posibile incidente între suporteri, Ştefan Stoica consideră că meciul se va disputa fără probleme: "La echipa naţională vin cel puţin 30 la sută din suporteri, din oameni, care vin să vadă meciul - sunt femei şi copii. Eu cred că nu are nicio legătură că jucăm cu Rusia ca ei să se transforme. Eu cred că nu o fie absolut nimic la acest joc."

Meciul dintre Moldova şi Rusia va avea loc vineri, la Chişinău, şi va începe la ora 21:45. Aceasta va fi ultima partidă pe teren propriu pentru tricolori în această campanie preliminară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑