Grigore nu ar refuza un împrumut la Al Ittihad: "Dacă Toulouse acceptă, nu va fi nicio problemă"



 

**VIDEO** Grigore nu ar refuza un împrumut la Al Ittihad:

Dragoş Grigore ar fi dispus să lase Ligue 1 pentru o experienţă în Arabia Saudită, acolo unde este dorit sub formă de împrumut de Victor Piţurcă, la Al Ittihad, dar susţine că nu ştie nimic despre interesul echipei pregătite de fostul selecţioner al României.

"Nu ştiu nimic, e prima oară când aud acest lucru. Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Dacă Piţurcă va avea nevoie de mine şi dacă voi avea posibilitatea să merg să-l ajut, o voi face cu cea mai mare plăcere. Şi el m-a ajutat foarte mult la echipa naţională şi aşa am reuşit şi eu un transfer la Toulouse", a declarat internaţionalul român, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Fotbal Club".

Prezent în studioul emisiunii, Valeriu Răchită, care s-a aflat în staff-ul lui Al Ittihad, a confirmat că gruparea saudită îl doreşte pe fundaşul de 28 de ani. "Vorbeam între noi şi am zis că dacă Dragoş e pe lista neagră la Toulouse, atunci să-l trecem pe lista aurită la Al Ittihad", a povestit fostul secund al lui Piţurcă.

"Probabil s-a discutat, din moment ce Răchită ştie mai multe. La mine nu a ajuns nimic, momentan. Dacă cei din club vor fi de acord, din partea mea nu va fi niciun fel de problemă", a mai precizat Grigore.

Fostul dinamovist crede că un eventual transfer în Arabia Saudită nu ar reprezenta un pas înapoi în cariera sa.

"Nu e un pas înapoi, şi acolo se practică un fotbal la nivel înalt", consideră Dragoş Grigore.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑