Gâlcă se disociază de Reghecampf. ”Echipa de acum aleargă mai mult ca înainte”. Ce spune despre posesie și agresivitate



 

**VIDEO** Gâlcă se disociază de Reghecampf. ”Echipa de acum aleargă mai mult ca înainte”. Ce spune despre posesie și agresivitate

Costel Gâlcă spune că mai are de lucru la finalizare, dar că la Supercupa cu Astra, echipa va arăta foarte bine. Tehnicianul din Ghencea le promite suporterilor o evoluție pe măsură atât în Liga 1, cât și în preliminariile UEFA Champions League.

Steaua a terminat perioada de pregătire din această vară, a revenit deja la București și a intrat în linie dreaptă înainte de primul meci oficial al sezonului, cel cu Astra, din Supercupa României (vineri, ora 21:00, Arena Națională).

Antrenorul roș-albaștrilor, Costel Gâlcă, s-a declarat mulțumit de modul în care jucătorii au răspuns la metodele noi de antrenament pe care le-a implementat în Ghencea și nu este deloc îngrijorat de rezultatele din amicale.

Gâlcă a ținut să se disocieze de fostul antrenor Laurențiu Reghecampf și a spus care este principala noutate din jocul roș-albaștrilor.

”Îmi doresc să avem mai multă posesie, dar când nu avem mingea trebuie să fim mai agresivi. Jucătorii nu aleargă mai puțin, cumj s-a spus, ci aleargă mult mai mult decât înainte. Vă spun, cu siguranță, că și efortul este mai mare”, a replicat Gâlcă în momentul în care a fost întrebat dacă jucătorii erau mai solicitați pe vremea lui Reghe și a lui Neubert.

Antrenorul campionilor a spus, mai apoi, și ce mai are de pus la punct în angrenajul echipei.

”Ca joc am progresat, dar mai avem de lucru la finalizare. O să vedem dacă mai este nevoie de un fotbalist în compartimentul ofensiv. Vă spun încă că la meciul cu Astra, echipa va fi la 100% din capacitate, o să mergem și o să învingem, o să vedeți. Veți vedea o altă echipă din punct de vedere al atitudinii”, a mai spus ”Costelinho”.

Într-un final, Costel Gâlcă a vorbit și despre Stromsgodset, viitoarea adversară a Stelei din turul al doilea preliminar al UEFA Champions League, pe care a urmărit-o într-un meci direct.

”Stromsgodset este o echipă care joacă fotbal, fotbal ofensiv, o echipă care urcă cu fundaşii laterali la centrul terenului. Pasează mult şi încearcă să subordoneze adversarul, deşi cred că nu vor ataca atât în meciul cu noi.

Am mers şi pe terenul lor artificial, nu seamănă cu ceea ce am avut aici, în Anglia, o să fie un avantaj pentru ei, dar nu cred că o să se vadă. Diferenţa de valoare e în favoarea noastră şi vom merge să câştigăm meciul”, a conchis Gâlcă.

Steaua - FC Chiasso (liga a doua din Elveția) 1-2 - DETALII AICI

Steaua - FC Lugano (liga a doua din Elveția) 2-5 - DETALII AICI 

1 iulie Ludogoreţ (Bulgaria) 2-4 - DETALII AICI

5 iulie Oldham (Anglia) 4-1 DETALII AICI și VIDEO

7 iulie AEL Limassol (Cipru) 1-1 
DETALII AICI și VIDEO

11 iulie Astra Supercupă
16 iulie Stromsgodset (Norvegia) turul 2 preliminar al Ligii Campionilor
19 iulie Rapid / CS Universitatea Craiova, Cupa Ligii
23 iulie Stromsgodset (Norvegia) turul 2 preliminar al Ligii Campionilor
27 iulie Rapid, Liga 1
30 iulie Adversar necunoscut turul 3 preliminar al Ligii Campionilor


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑