Stoican: ”Sunt mulțumit cu ce s-a jucat în acest stagiu! Ne putem clasa sus la final”



Stoican: **”Sunt mulțumit** cu ce s-a jucat în acest stagiu! Ne putem clasa sus la final”

Flavius Stoican s-a declarat mulțumit de evoluția per ansamblu a echipei, a spus că roș-albii au valoare să se lupte pentru primele locuri din Liga 1, dar și că Dinamo are ce învăța de la Ludogorets.

Antrenorul roș-albilor și-a ”biciuit” elevii pe întreaga durată a partidei dintre Dinamo și Ludogorets. Flavius Stoican și-a impulsionat mereu elevii, le-a cerut mereu să urce în atac, dar să fie și agresivi atunci când pierdeau mingea. Unul dintre clienții de bază ai lui Stoican a fost Gelu Velici, pe care chiar l-a amenințat cu schimbarea.

Dincolo de rezultatul în sine al acestui amical, 2-4 (DETALII AICI și VIDEO), Stoican a găsit elemente care să-l mulțumească în legătură cu acest stagiu de pregătire al roș-albilor.

”Eu sunt multumit de ce s-a jucat în acest stagiu. Nu trebuie uitat faptul că am întâlnit o echipă foarte, foarte puternică, pe final.
Am vorbit cu Moți despre felul în care sunt ei organizați, avem ce învăța de la Ludogorets.

Cât despre viitorul sezon al Ligii 1, eu sunt convins că ne putem clasa sus la finalul campionatului. Am încredere în echipă, mai ales că în acest amical, contra bulgarilor, am avut și alti doi remarcați, Gavrilă și Lemac. Ambii pot ajunge fotbaliști de mare valoare, dacă o țin tot așa”, a conchis Stoican.

Unul dintre remarcații roș-albilor din meciul cu Ludogorets, în ciuda eșecului, este Denis Lemac (18 ani), atacant, care a marcat primul gol al roș-albilor.

”Pentru mine, a fost un meci bun, mai ales că am și înscris. Sper să o țin tot așa.  Sunt fericit pentru că m-a lăudat Moți, care este unul dintre jucătorii pe care-i apreciez de când eram copil”, a conchis Lemac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑