Renzo Rossi: "Massone s-a întâlnit cu un om important, pentru viitorul Rapidului. Ar fi o lovitură!"



 

**VIDEO** Renzo Rossi:

Tranzacția privind pachetul majoritar de acțiuni de la clubul Rapid are mari șanse să se realizeze chiar în zilele următoare, după cum anunță Renzo Rossi, fostul team manager al grupării din Giulești.

Rossi, care este cel care a făcut și a întreținut legătura dintre Angelo Massone și oamenii cu factor de decizie din club - acționarul majoritar Adrian Zamfir și administratorul judiciar Cristina Andronache - susține că omul de afaceri italian a avut în străinătate o întrevedere cu o altă persoană cu forță financiară, iar discuțiile se îndreaptă spre un final fericit.

"După întâlnirea pe care a avut-o ieri, mi s-a dus orice dubiu", afirmă Renzo Rossi, care spune că alb-vișiniii ar da o adevărată lovitură, dacă Massone ar reuși să preia acțiunile, pentru că ar aduce alături de el oameni de afaceri cu adevărat puternici.

"Mâine (n.r. miercuri, 9 iulie) aștept un telefon de la Angelo Massone, să vedem la ce oră se întoarce. Trebuie să vedem dacă sunt zboruri libere pentru mâine.

A plecat pentru o întâlnire foarte importantă, care s-a terminat foarte pozitiv, spre binele Rapidului. Așteptăm să definitivăm situația, spre mulțumirea colaborării foarte deschise cu domnul Zamfir și doamna Cristina Andronache.", a declarat Renzo Rossi, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Fostul team manager din Giulești a infirmat zvonurile conform cărora Adrian Zamfir nu i-ar mai răspunde lui Massone la telefon și a precizat că el a rămas în continuare intermediarul între cele două părți.

"Legătura a fost mereu cu mine și am vorbit în urmă cu o jumătate de oră cu domnul Zamfir. Chiar am discutat de mai multe ori astăzi cu domnul Zamfir. Cu toții am lucrat împreună pentru a ajunge la obiectivul de a salva Rapidul.", a adăugat italianul care i-a făcut legătura lui Angelo Massone cu oamenii care au factor de răspundere în cadrul clubului alb-vișiniu.

"Eu nu garantez nici pentru mine, după câte am văzut în România, dar pot spune despre domnul Massone că este foarte solvabil. Dacă aș fi avut un dubiu, nu l-aș fi adus aici. După întâlnirea de ieri, pentru care a plecat din România, mi s-a dus orice dubiu.

În momentul în care se va finaliza situația Rapidului, întâlnirea cu un om foarte important ne poate permite să fie o lovitură, e foarte importantă. A fost de 10 ori mai importantă decât cea cu Hernan Crespo.", a încheiat Renzo Rossi.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑