Reproşul lui Blanc pentru jucătorii PSG-ului: "Nu am reuşit să 'omorâm' jocul!"



09 августа 2014

 

**VIDEO** Reproşul lui Blanc pentru jucătorii PSG-ului:

PSG a fost ţinută în şah de Reims, în prima etapă a sezonului din Ligue 1, ÎN DIRECT la Digi Sport. A fost 2-2 pe arena Auguste-Delaune II (VIDEO), iar antrenorul Laurent Blanc nu este deloc mulţumit de faptul că parizienii au pierdut deja două puncte în lupta pentru titlu.

Deşi Zlatan Ibrahimovic a înscris o "dublă", PSG a trebuit să se mulţumească doar cu un punct, atacantul suedez ratând şi un penalty în timpul partidei. La una dintre ultimele faze, Reims a scos mingea de pe linia porţii, pentru a salva remiza. La final, Blanc a declarat:

"Pot doar să repet că PSG nu este încă pregătită 100%, iar asta s-a văzut din plin. Paradoxal, am văzut că echipa a jucat un fotbal foarte bun, am avut foarte multe ocazii de gol. Singura critică pe care o pot aduce jucătorilor mei este că nu au reuşit să 'omoare' meciul din prima repriză. Le-am spus asta în vestiar. Mă aşteptam să ne fie greu, pentru că ne lipseşte pregătirea fizică, dar, deşi rezultatul nu a fost unul bun, am văzut o evoluţie încurajatoare".

Luni, PSG va mai disputa o partidă amicală cu Napoli, după care, săptămâna viitoare, va da piept cu Bastia, în etapa a doua a campionatului francez. Cu Reims, PSG a marcat prin Zlatan Ibrahimovic (7 şi 63), dar Oniangue (22) şi Devaux (34) au adus un punct gazdelor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑