Turcia - Lituania şi SUA - Slovenia se joacă AZI, în sferturile Mondialului de baschet, LIVE la Digi Sport



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Turcia - Lituania şi SUA - Slovenia se joacă AZI, în sferturile Mondialului de baschet, LIVE la Digi Sport

Sferturile Campionatului Mondial de baschet încep cu un duel de foc, marţi, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, în sala Palau Sant Jordi din Barcelona. Toate cele trei medaliate de le ediţia precedentă vor lupta pentru un loc în careul de aşi!

Lituania şi Turcia încearcă să repete performanţa de acum patru ani, când au jucat în semifinale. Atunci, turcii au ajuns chiar până în ultimul act, în timp ce Lituania a cucerit bronzul.

Acum, numai una dintre echipe va continua lupta pentru podium - Turcia vine după un meci incredibil, în care a recuperat 5 puncte în ultimul minut al disputei cu Australia, graţie aruncărilor de trei puncte lui Emir Preldzic (Fenerbahce).

De partea cealaltă, Lituania pare uşor favorită în acest sfert - a înregistrat deja 5 victorii în 6 meciuri, la actuala ediţie a Mondialului. Echipa lui Jonas Kazlauskas a pierdut doar cu Australia în grupa D, însă trioul Aşik - Guler - Preldzic îi face pe turci favoriţi înainte de joc.

Slovenia încearcă să facă minunea şi să pătrundă în semifinalele Campionatului Mondial, însă misiunea pare aproape imposibilă. Naţionala Statelor Unite nu a iertat pe nimeni până acum la turneul final, toţi adversarii fiind învinşi la diferentă de peste 20 de puncte.

Cele două formaţii au jucat şi un amical înaintea Mondialului. Statele Unite - Slovenia s-a terminat 101-71. Fraţii Goran şi Zoran Dragic speră să facă faţă unei echipe a Americii care joacă în mare viteză, care îi are pe James Harden, Anthony Davis şi Kenneth Faried în mare formă. Meciul de la CM este ÎN DIRECT la Digi Sport 3, de la ora 22:00.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑