Portarul lui Mircea Lucescu a egalat pentru Ucraina în minutul 90+3, dar reuşita i-a fost anulată!



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Portarul lui Mircea Lucescu a egalat pentru Ucraina în minutul 90+3, dar reuşita i-a fost anulată!

Ucraina a început catastrofal preliminariile Euro 2016, 0-1 cu Slovacia pe teren propriu (gol Mak '17 VIDEO). Portarul Andrey Pyatov ar fi putut aduce un punct gazdelor, dacă reuşita sa din minutul 90+3 nu ar fi fost anulată de brigada de arbitri.

Portarul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, Pyatov a urcat în careul advers la un corner al Ucrainei, în prelungirile partidei. Execuţia a fost una foarte bună şi a adus mingea în careul mic al slovacilor, care s-au apărat eroic, dar n-au reuşit să împiedice mingea să intre în poartă.

Dintr-un carambol fericit, balonul a ajuns în picioarele lui Pyatov, care l-a executat pe omologul său slovac, Kozacik, cu o execuţie din cădere. Din păcate pentru el, însă, golul a fost anulat pentru un fault în atac, astfel că slovacii au scăpat cu victoria în buzunar.

În vârstă de 30 de ani, Pyatov a debutat la echipa naţională în 2006 şi are 47 de selecţii, fără să marcheze vreun gol. Astfel, reuşita din partida cu Slovacia ar fi fost prima a lui la naţională.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑