Anglia – Elveția 2-0. A opta victorie consecutivă în preliminarii pentru britanici!



09 сентября 2015

 

**VIDEO** Anglia – Elveția 2-0. A opta victorie consecutivă în preliminarii pentru britanici!

Anglia a învins-o cu 2-0 pe Elveţia şi are victorii pe linie în preliminariile pentru Campionatul European. Erou pe Wembley a fost Wayne Rooney. A devenit cel mai bun marcator al selecționatei Albionului.

Calificată deja la turneul final, Anglia nu a forțat în derby-ul grupei E, cu Elveţia. Roy Hodgson l-a pierdut pe Fabian Delph după numai 9 secunde de joc. Mijlocașul de la Manchester City s-a accidentat la primul sprint și a fost schimbat.

Milner a semnat cea mai importantă ocazie a gazdelor de pe Wembley, dar nu l-a putut însă învinge pe portarul advers. Și Joe Hart a avut o intervenție salvatoare, care a menținut tabela nemodificată până la pauză. În startul reprizei secunde, Wayne Rooney le-a dat primele emoții elvețienilor. Golul a venit de la Harry Kane. Tânărul atacant a avut nevoie de 10 minute, de la intrarea pe teren, pentru a-l învinge pe Sommer.

Finalul a fost al lui Rooney. A înscris, din penalty, golul 50 pentru națională și a devenit cel mai bun marcator din istoria Angliei. Rooney a doborât recordul lui Sir Bobby Charlton, iar reușita a fost aplaudată la scenă deschisă.

S-a terminat 2-0 pentru britanici, care au maximum de puncte și pot deveni a șasea echipă care se califică la Euro cu victorii pe linie.

Anglia: Hart – Clyne (Stones 68), Cahill, Smalling, Shaw – Milner, Shelvey (H. Kane 57), Delph (Barkley 3) – Oxlade-Chamberlain, Rooney, Sterling. Antrenor: Roy Hodgson

Elveția: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Klose, Rodriguez – Behrami (Dzemaili 79), Inler, Xhaka – Shaqiri, Stocker (Seferovic 72) – Drmic (Embolo 63). Antrenor: Vladimir Petkovic

 ></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑