Flacăra olimpică, purtată pe străzile din Moscova de renumitul artist rus Iosif Kobzon



09 октября 2013

 

Flacară olimpică continuă călătoria prin Rusia. De această dată, torţa a fost purtată pe străzile din Moscova de renumitul artist rus Iosif Kobzon.

Flacăra olimpică, care trebuie să ajungă în Soci timp de 123 de zile, îşi continuă călătoria prin Rusia. În a doua zi, torţa a fost purtată pe pricipalele bulevarde din Moscova de mai mulţi sportivi, oficiali de stat, dar şi de artişti, printre care şi de renumitul cântăreţ rus, Iosif Kobzon.
 
"Este o mare onoare pentru ţara noastră. Este o onoare pentru noi toţi. Trebuie să învăţăm să ne iubim ţara", a declarat artistul Iosif Kobzon.

În prima zi, după ce a fost adusă din Grecia în Rusia, flacăra a fost purtată de mai multe personalităţi importante, cum ar prinţul Albert de Monaco sau legendarul hocheist Vladislav Tretiak. La fel cum s-a întâmplat şi la ceremonia oficială de la Kremlin, focul a fost păzit pe străzile Moscovei de sute de poliţişti.

Flacăra olimpică va parcurge 65 de mii de kilometri şi va străbate 132 de oraşe din Rusia, până pe şapte februarie, atunci când va fi adusă în Soci.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑