Feroe vrea răzbunare: ”Și-au dorit ca România să ajungă să depindă de calificare în acest ultim meci”



09 октября 2015

 

**VIDEO** Feroe vrea răzbunare: ”Și-au dorit ca România să ajungă să depindă de calificare în acest ultim meci”

VIDEO România - Finlanda 1-1. Echipa națională este obligată să câștige în Feroe pentru a obține calificarea directă la Euro 2016, dar Sorin Anghel, un fotbalist român stabilit acolo, susține că tricolorii vor avea o misiunea infernală în ultimul meci din Grupa F a preliminariilor.

Anghel, care a spus că biletele pentru meciul de duminică s-au epuizat deja de foarte mult timp, a stat de vorbă cu mai mulți reprezentanți ai gazdelor, care i-au transmis că s-au simțit jigniți când au venit în primăvară la meciul de la Ploiești, scor 1-0

”Feroezii sunt foarte nemulțumiți de presa din România, de tratamentul de care au parte și acum, dar și de la meciul din primăvară. Se simt luați la mișto. Chiar dacă sunt pescari sau ce mai sunt ei, vor să fie respectați. Repet, mi-au transmis că s-au simțit foarte prost la meciul tur și nu înțeleg de ce România îi tratează astfel.

Mi-au și zis: ’Sorine, la miștouri și caterincă nu vă întrece nimeni, sunteți campioni mondiali’. Ei, chiar și-au dorit după meciul tur să ajungă România să depindă de calificare de meciul retur din Feroe. Mi-au zis că Dumnezeu nu doarme și că noi am ajuns acum la mâna lor”, a mai spus Anghel pentru Digi Sport.

Fotbalistul a mai spus de ce crede că Feroe va fi un oponent foarte bun duminică seară.

”Echipa este mult mai puternică față de acum câțiva ani când pierdea la scor și primea cinci-șase goluri. Sunt un grup unit, încearcă să joace fotbal, dar uitați-vă la jocul lor, nu mai bubuie mingea, încearcă să joace, mai ales acasă.

Orice echipă, care va veni aici, va avea parte de un meci greu. Poate vor mai pierde meciuri, pentru că nu sunt atât de valoroși ca cei din naționala României, dar ambiția, disciplina, unitatea îi ajută să pună probleme oricărei naționale. Și vedeți ce a fost cu Grecia, căreia i-a luat șase puncte. Chiar vorbeau pe aici de faptul că România a câștigat doar patru puncte cu elenii și se mândreau cu asta”, a mai spus Anghel.

Referitor la faptul că Feroe nu se va putea baza la meciul cu România pe serviciile lui Gregersen, eliminat în partida de la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-1, Sorin Anghel a replicat:

”Va conta mult pentru ei faptul că Gregersen a fost eliminat, pentru că au patru-cinci jucători cu experiență și restul tineret, care aleargă mult. Dar, a început să se lege jocul. În schimb, la meciul cu Ungaria ei au avut tot mijlocul suspendat. Trei jucători ce vor reveni cu România”, a conchis Anghel la Digi Sport.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑