Steaua a rămas neînvinsă în Liga I, la fel ca alte patru echipe de top din Europa



09 декабря 2013

></p><p><strong>Steaua a bifat al patrulea rezultat de egalitate consecutiv în Liga I, după 1-1 la Galați cu Oțelul <a href=(VIDEO AICI). Cu toate acestea, roș-albaștrii au în continuare șanse mari la titlu, mai ales că au izbutit performanța să nu piardă niciun meci, în cele 14 etape de până acum. Echipa lui Reghecampf a câștigat nouă partide, iar cinci meciuri le-a încheiat la egalitate.

Dintre campionatele importante ale Europei, doar patru formații au rămas neînvinse, la fel ca Steaua. În Italia, AS Roma a făcut și ea patru remize consecutive, dar a bătut-o pe Fiorentina și a ajuns la 11 victorii în Italia, având 37 de puncte, cu trei mai puține decât liderul Juventus.

În campionatul Cehiei, Sparta Praga are un avans de cinci puncte față de Viktoria Plzen, după 13 succese și trei rezultate de egalitate, în 16 etape. Celtic domină și ea autoritar întrecerea din Scoția, cu doar trei remize în 14 etape, pe lângă 11 victorii.

Olympiakos Pireu este însă una dintre cele mai în formă echipe din Europa, grecii având prestații bune și în UEFA Champions League.

După 14 etape, Olympiakos are deja 40 de puncte, din 13 partide câștigate și o singură remiză. Mai mult, în această ediție de campionat, formația din Pireu a primit doar 4 goluri și a înscris de 43 de ori.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑