&SONDAJ Evra, Mandzukic sau Koke? Cine a marcat golul săptămânii în UEFA Champions League



 

**VIDEO&SONDAJ** Evra, Mandzukic sau Koke? Cine a marcat golul săptămânii în UEFA Champions League

Spectacolul campionilor a fost prezent marți și miercuri la Digi Sport și pe digisport.ro cu meciurile retur din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

În cele 4 partide s-au marcat în total 9 goluri. digisport.ro a ales 3 dintre ele și vă oferă posibilitatea să-l votați pe cel mai frumos.

1. Patrice Evra - fundașul stânga al lui Manchester United a deschis scorul în partida de pe Allianz Arena. Apărătorul francez a marcat în minutul 57 cu o torpilă din marginea careului de 16 metri care l-a lăsat fără replică pe Neuer.

2. Mario Mandzukic - atacantul lui Bayern Munchen a marcat probabil cel mai important gol al bavarezilor în dubla cu Manchester United. La doar 73 de secunde după ce Evra deschisese scorul în duelul de la Munchen, croatul a reluat excelent în plasă, cu capul, centrarea lui Ribery.

3. Koke - mijlocașul de 22 de ani a fost eroul lui Atletico Madrid în returul cu Barcelona. Tânărul cotat de site-urile de specialitate la 30.000.000 de euro i-a calificat pe madrileni în semifinale pentru prima dată după 40 de ani.

VOTEAZĂ MAI JOS GOLUL SĂPTĂMÂNII ÎN UCL

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑