Reghecampf: "Am sentimentul că Bokila va fi pe teren cu Steaua"



Steaua se pregătește pentru partida cu Petrolul, din Supercupa României, iar Laurențiu Reghecampf a subliniat că roș-albaștrii nu concep să rateze victoria, dar și că Bokila nu va lipsi din echipa de start a ploieștenilor. El a dat de înțeles că tot scandalul din jurul congolezului poate să fie doar o strategie pusă la cale de cei de la Petrolul.

"Dacă vom reuși să câștigăm, ne vom bucura, chiar dacă este vorba de Supercupa României. Jucătorii sunt pregătiți pentru acest meci, intrăm cu cea mai bună echipă și nu avem probleme de lot. Vom simți însă lipsa lui Rusescu, a fost golgheterul echipei, a dat multe goluri și este greu să-l înlocuiești. Totuși, avem jucători tineri, precum Iancu sau Stanciu, fotbaliști care vor să ajungă în fotbalul mare. Am mare încredere în ei. Eu cred că lotul este suficient de bun, cu doi jucători valoroși pe fiecare post. Stanciu și Iancu trebuie să aibă posibilitatea să joace, pentru a crește. Suntem mulțumiți cum stăm din punct de vedere fizicdar mai sunt lucruri de pus la punct. Suntem bucuroși și că jucătorii care au avut probleme și-au revenit, aici îl includ și pe Tatu. El a avut patru zile de antrenamente foarte bune, dar nu va juca", a spus antrenorul Stelei.

"Bokila este o pierdere pentru Petrolul, nu știu dacă poate fi un avantaj pentru Steaua. Este păcat, dar eu cred că Bokila va fi pe teren, nu știu de ce, dar am acest sentiment", a fost opinia lui Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf i-a liniștit pe suporterii Stelei și a dat asigurări că roș-albaștrii nu se vor despărți de niciun jucători până la atingerea obiectivului, prezența în grupele UEFA Champions League.

"Mă bucură că jucătorii Stelei au oferte, avantajoase pentru ei, dar și pentru club. Niciun jucător nu va mai pleca, până la calificarea în play-off sau în grupele Champions League. Avem un obiectiv de realizat", a mai afirmat Reghecampf.

Antrenorul Stelei a vorbit și despre variantele pe care le are în linia de atac, după plecarea lui Raul Rusescu, la Sevilla, dar și despre faptul că roș-albaștrii au reușit o singură achiziție până acum.

"Piovaccari are o săptămână de pregătire, a făcut vizita medicală, iar mâine va fi pe bancă. Echipa o știu deja pentru meciul cu Petrolul. Nu sunt suparat că nu am reușit transferuri, am așteptat decizia UEFA, nu știam exact ce se va întâmpla. Am adus un jucător foarte bun, pe italianul Piovaccari, însă mai așteptăm un atacant. Mihai Costea poate juca în bandă, ca atacant, nu este un pariu al meu, el este jucătorul Stelei și merită să joace la această echipă".

Laurențiu Reghecampf are încredere că problemele cu gazonul de pe Arena Națională se vor rezolva la un moment dat, acesta fiind unul prost în perspectiva meciului de miercuri.

"De multe ori gazonul de pe Arena Națională nu a fost așa cum trebuia. Totuși, se va găsi o soluție, atât pentru noi, cât și pentru celelalte echipe, dar și pentru echipa națională. Sunt convins că acest gazon va fi foarte bun", a mai declarat antrenorul Stelei.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑