Optimism pentru rugbyştii români, înaintea CM: Vrem să obţinem pentru prima oară două victorii"



 

**VIDEO** Optimism pentru rugbyştii români, înaintea CM: Vrem să obţinem pentru prima oară două victorii

Cu 70 de zile înainte de startul Cupei Mondiale de rugby, jucătorii români se pregătesc la Cheile Grădiştei. La turneul care se va desfăşura în Anglia, "stejarii" vor lua startul împotriva Franţei, pe 23 septembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Echipa naţională de rugby a României se află, de o săptămână, în pregătire la Cheile Grădiştei. Sub comanda lui Lynn Howells, "stejarii" încearcă să ajungă la cea mai bună formă fizică înainte de startul Cupei Mondiale.

România face parte din grupa D, alături de nume grele ale sportului cu mingea ovală - Franţa, Irlanda, Italia şi Canada.

"Muncim mult acum ca să ne fie mult mai bine pe parcurs. Contează foarte mult antrenamentele astea pentru noi şi sperăm ca rezultatele să fie pe măsură", a declarat stelistul Viorel Lucaci.

"Personal mi-aş dori ceea ce n-a reuşit niciodată România, şi anume două victorii. Dar trebuie să ne gândim la primul meci. Un prim meci cu Franţa e foarte greu", completează Valentin Calafeteanu, jucător la Timişoara Saracens.

"Cred că cel mai important lucru pentru România este să mergem acolo şi să jucăm la cel mai înalt nivel, să fim forte bine pregătiţi şi să avem o evoluţie bună. În sport orice este posibil", crede selecţionerul Lynn Howells.

România nu a lipsit niciodată de la Cupa Mondială. A opta ediţie este găzduita de Anglia, între 18 septembrie şi 1 noiembrie, şi va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑