După Makienok, Steaua îl ratează și pe Keșeru: ”Nu poate fi atacantul pe care noi îl vrem!”



 

**VIDEO** După Makienok, Steaua îl ratează și pe Keșeru: ”Nu poate fi atacantul pe care noi îl vrem!”

Steaua a arătat în amicale, dar și în primul meci oficial al sezonului, Supercupa pierdută contra celor de la ASA Târgu Mureș, că suferă atât în linia mediană, cât și în compartimentul ofensiv.

Oficialii roș-albaștrilor se chinuie de la începutul campaniei de achiziții să transfere un mijlocaș de bandă și un atacant de mare valoare, după cum se tot laudă finanțatorul echipei, dar până acum n-a fost adus decât Tudorie și Hamroun.

În tot acest timp, Mirel Rădoi și ceilalți membri din conducerea clubului au tot urmărit mai multe variante de transfer, dar n-au făcut deloc pasul spre o ofertă concretă. Așa s-a întâmplat și în cazul atacantului Simon Makienok (24 de ani), internațional danez, care aparține de Palermo, și care a bifat patru prezențe în sezonul trecut din Serie A TIM.

Steaua - Petrolul, derby-ul primei etape din Liga 1, se va juca sâmbătă, 11 iulie, de la ora 21:00 pe ”Arena Națională”. Meciul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Oficialii peninsularilor erau de acord cu un împrumut al atacantului la Steaua, cu condiția ca aceștia să suporte 250.000 de euro din salariul anual al jucătorului. Reprezentanții campioanei au stat însă prea mult pe gânduri, astfel că Makienok, sătul să tot aștepte, a acceptat propunerea celor de la Charlton.

După ce s-a concretizat mutarea, cel mai afectat a fost Mirel Rădoi, căruia i-a părut rău că n-a acționat atunci când a avut ocazia. După danez, Steaua a ratat și varianta Claudiu Keșeru. Atacantul nu se poate întoarce la gruparea care l-a consacrat din cauza salariului foarte mare pe care îl are la Al Gharafa.

”Keşeru nu cred că poate să fie atacantul pe care noi îl vrem. Un jucător ca el, care are salariu foarte mare, de aproape un milion de euro, chiar dacă vine gratis la echipă, trebuie să îi dai un salariu asemănător, iar eu nu o să-i dau niciodată atât. O să vedem ce facem în perioada viitoare, sigur o să mai aducem un atacant, dar şi un mijlocaş”, a spus Gigi Becali.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑