Simeone mizează pe atac la derby-ul cu Real Madrid, de sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport 1



010 сентября 2014

 

**VIDEO** Simeone mizează pe atac la derby-ul cu Real Madrid, de sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Diego Simeone nu se va mulțumi cu un egal în derby-ul Real Madrid-Atletico. Antrenorul campioanei Spaniei a pregătit în special jocul ofensiv la ultimele ședințe de pregătire.

Atletico Madrid joacă totul pe cartea atacului în derby-ul cu rivala Real, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1 sâmbătă, de la ora 21:00 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Presa spaniolă a anunțat că Diego Simeone a pus accentul la ultimele antrenamente pe ofensivă, deși s-a putut baza în ultimele zile dintre oamenii de atac doar pe Raul Jimenez, Saul și nou-venitul Alessio Cerci.

”Trebuie să marcăm”, a fost mesajul antrenorului argentinian, care va privi din tribună și partida de pe Santiago Bernabeu. Simeone e suspendat opt meciuri după incidentele de la Supercupa Spaniei, câștigată tot contra lui Real Madrid.

Principalul campioanei Spaniei se va baza în poartă tot pe Miguel Angel Moya, folosit și până acum în acest sezon. Jurnaliștii spanioli au aflat că fostul goalkeeper al lui Getafe îi va fi preferat și de această dată slovenului Jan Oblak, cumpărat de la Benfica în vară cu 16 milioane de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑