Olanda a pierdut la Praga, contra Cehiei, după o gafă incredibilă comisă de Janmaat!



010 сентября 2014

 

**VIDEO** Olanda a pierdut la Praga, contra Cehiei, după o gafă incredibilă comisă de Janmaat!

Semifinalistă la Campionatul Mondial din Brazilia, Olanda a început cu o înfrângere campania de calificare pentru Europenele din 2016, din Franța.

În ciuda unui joc mai degrabă modest, sub așteptări, Olanda putea să plece neînvinsă de pe terenul Cehiei (VIDEO AICI), poate cea mai importantă contracandidată a batavilor pentru primul loc al grupei A.

În prelungirile meciului, Cehia a izbutit însă un gol nesperat, de trei puncte, după eroarea uriașă comisă de fundașul lui Newcastle United, Daryl Janmaat, cumpărat în această vară de englezi, de la Feyenoord, pentru suma de 7 milioane de euro.

Dockal a centrat de pe partea dreaptă, Janmaat a încercat să trimită în corner, însă a făcut-o imprecis, balonul a lovit bara, l-a deruat și pe Cillessen, iar Vaclav Pilar, intat în minutul 66 pe teren, a fost pe fază și a îndeplinit o simplă formalitate prin care a adus victoria echipei lui Pavel Vrba.

5 meciuri a jucat Janmaat la Cupa Mondială din Brazilia, în cele trei meciuri din faza grupelor (cu Spania, Chile și Australia) fiind titular

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑