Campioana Europei, Spania, EXCELENTA in debutul calificarilor campionatului european. Cum a zdrobit-o pe Macedonia



010 сентября 2014

Regina Europei si-a aratat forta. Nationala Spaniei a zdrobit, acasa, reprezentativa Macedoniei, scor 5 la 1, in debutul calificarilor campionatului european. Tot aseara, Anglia a luat 3 puncte pe terenul Elvetiei.

 

Detinatoarea titlului european in 2008 si 2012, Spania, cu cateva nume noi in lot, nu a cautat mult timp golul, in partida cu Macedonia. In minutul 14, David Silva a fost doborat in careul advers, iar arbitrul a dictat penalty. Ramos a transformat elegant lovitura. Dupa doar 90 de secunde, ibericii aveau deja 2 la 0. Paco a inscris la debutul oficial pentru nationala.

 

Oaspetii au incercat sa replice si, in cateva momente, au obtinut si ei un penalty, transformat de Ibraimi. In prelungirile primei parti, Busquets a restabilit avantajul de 2 goluri al spaniolilor, cu un sut superb din afara careului. Dupa pauza, furia roja a continuat sa striveasca defensiva adversa prin atacuri. David Silva a marcat al 4-lea gol, iar Pedro a stabilit scorul final, de 5 la 1, cu o scarita fermecatoare.

 

Tot in grupa C, Luxemburg a remizat cu Belarus, scor 1 la 1, iar Ucraina a pierdut, acasa, meciul cu Slovacia, scor 0 la 1. Robert Mak a inscris singurul gol al partidei, jucate la Kiev. In grupa E nationala Angliei, a rapus, in deplasare, reprezentativa Elvetiei, cu 2 la 0. Wellbeck a reusit dubla.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: campionatul european, macedonia, spania,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑