România - Germania  3-3 (2-0 d.l.d). Ne-am luat revanșa la fotbal pe plajă!



010 сентября 2014

 

**VIDEO** România - Germania  3-3 (2-0 d.l.d). Ne-am luat revanșa la fotbal pe plajă!

Umilită la tineret de naționala U21 a Germaniei, România și-a luat revanșa în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal pe Plajă.

Tricolorii au întâlnit Germania în primul meci din a doua fază a grupelor din turneul preliminar de la Jesolo (Italia) și s-au impus la penalty-uri, după ce scorul fusese 3-3 după 3 reprize regulamentare și una de prelungiri.

Nemții au deschis scorul prin Andreas Lobsch, al cărui șut din lovitură liberă l-a învins pe Bratu. Partida de fotbal pe plajă a început să semene cu cea de la tineret puține minute mai târziu, când Germania și-a mărit avantajul după autogolul lui Raj Cărăuleanu. Nemții au intrat în avantaj la prima pauză, însă la numai un gol, după ce Dobre a redus din diferență cu un șut de la distanță, care a fost și deviat.

România a dominat repriza secundă și a restabilit egalitatea prin căpitanul Posteucă, apoi Dobre i-a adus pe tricolori în avantaj pentru prima dată. Scorul a redevenit egal, după golul din foarfecă al căpitanului german Oliver Romrig, iar partida s-a decis la penalty-uri dupa o repriză a treia și una de prelungiri ăn care nu s-a mai marcat.

Bratu a parat șutul lui Weirauch, Romrig a tras peste, în timp ce Măciucă și Dobre au marcat pentru victoria României.

S-a terminat 2-0 la penalty-uri, însă marea provocare pentru România vine la meciul cu Rusia, campioana mondială en titre. Din grupă mai face parte și Grecia.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑