Cornel Dinu rămâne la Dinamo, dar cu o condiție pusă de conducători



010 октября 2013

></p><p>Simbolul dinamovist Cornel Dinu rămâne în curtea clubului cu care s-a identificat o viață. Joi, patronul Ionuț Negoiță a anunțat că s-a înțeles cu fostul internațional și că noua funcție a acestuia va fi de consilier al său și al președintelui Constantin Anghelache.</p><p>Singura condiție pusă de conducătorii roș-albilor este ca Dinu - care și-a petrecut întreaga carieră de fotbalist în tricoul lui Dinamo - să nu critice în mod public echipa, chiar dacă o face într-un mod constructiv. Argumentul lui Negoiță a fost că tinerii fotbaliști ai

În acte, Cornel Dinu va rămâne administrator delegat.

"Continuăm colaborarea cu Cornel Dinu. Va fi, practic, consilierul meu și al domnului Anghelache pentru meciuri și jucători. Ne va prezenta punctul dumnealui de vedere, pe baza experienței vaste pe care o are.", a declarat Ionuț Negoiță, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

"Am discutat și despre critici. Cred că o critică constructivă se face în familie. Sunt binevenite, fiindcă numai așa putem progresa, dar în cadru restrâns, nu în mod public. Nici nu ne așteptăm și nici nu ne dorim laude nemeritate. Trebuie să acceptăm cu toții situația dată, fiindcă domnul Cornel Dinu știe foarte bine ce înseamnă Dinamo și ce a fost aici în ultimii cinci ani, știe și ce eforturi s-au făcut.", a adăugat patronul dinamovist.

"Nu cred că unor jucători de 18, 20 sau 22 de ani le poate face bine o critică din partea unei asemenea personalități a lui Dinamo. Dimpotrivă, cred că îi poate timora.", a încheiat șeful clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Cornel Dinu rămâne în continuare la Dinamo și va ocupa aceeași funcție pe care a deținut-o până acum. S-a vehiculat în ultima vreme că la expirarea contractului, acesta nu-i va mai fi prelungit de conducerea clubului.

Contractul lui Cornel Dinu, în vârstă de 65 de ani, care a activat în cea mai mare parte a carierei sale atât ca jucător, cât şi ca antrenor şi conducător de fotbal la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, expira la 10 octombrie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑