Jucătorii de la Dinamo Kiev, Yarmolenko și Sydorchuk, au lucrat golul de 2-0 al Ucrainei în Belarus



010 октября 2014

 

**VIDEO** Jucătorii de la Dinamo Kiev, Yarmolenko și Sydorchuk, au lucrat golul de 2-0 al Ucrainei în Belarus

Steaua a scăpat de primul meci cu Dinamo Kiev, cu o înfrângere suferită în grupa F a UEFA Europa League, dar pericolul ucrainean rămâne amenințător pentru echipa lui Costel Gâlcă.

Returul dintre Steaua și Dinamo Kiev are loc pe 11 decembrie, pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00.

Până la acea partidă, jucătorii antrenați de Serghei Rebrov și-au făcut datoria la echipa națională a Ucrainei, care a învins cu 2-0 în Belarus, la Borisov, în etapa a doua a preliminariilor pentru Euro 2016. Dacă prima reușită a oaspeților a fost de fapt un autogol al lui Martynovich (82), golul de 2-0 a reprezentat opera a doi jucători de la Dinamo Kiev!

Lansat în adâncime excelent în prelungirile partidei, când Belarus căuta cu disperare egalarea, golgheterul Andriy Yarmolenko a sprintat decis spre poarta adversă și părea că va finaliza simplu. A ales însă să-i ofere o pasă lui Serghei Sydorchuk, în lateral, iar colegul său de la Dinamo Kiev a finalizat ușor.

Cu doi jucători de la Dinamo Kiev în primul 11, Ucraina s-a impus și a cucerit primele trei puncte în această grupă, după ce în prima etapă cedase pe teren propriu cu Slovacia, scor 0-1. Următorul meci al ucrainenilor este duminică, pe teren propriu, cu Macedonia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑