Noua Zeelandă – Tonga 47-9 Calificare fără emoții în sferturi, pentru favoriți



010 октября 2015

**Noua Zeelandă – Tonga 47-9** Calificare fără emoții în sferturi, pentru favoriți

Noua Zeelanda a încheiat în forță grupa C la Cupa Mondiala de rugby. Favoriții turneului final au trecut cu 47-9 de Tonga, după un meci în care au reușit șapte eseuri. Rugbiștii din Tonga și-au făcut curaj înaintea partidei cu Noua Zeelandă și dansul tradițional Sipi Tau a fost la înalțimea celebrului haka.

Cu o singură victorie la actuala ediție a Cupei Mondiale, Tonga le-a făcut față rivalilor doar 13 minute: Ben Smith a semnat primul eseu pentru Noua Zeelandă. Până la pauză, Woodcock a pus și el balonul în terenul de țintă al adversarilor.

Scorul primei părți a fost 14-3, iar Morath le-a dat speranțe outsiderilor imediat după reluare. A urmat un adevarat recital al naționalei All Blacks, care a marcat 5 eseuri în ultima jumătate de oră.

Milner Skudder a făcut dubla în șapte minute (52 și 58), după care Sonny Bill Williams și-a trecut de asemenea numele pe lista marcatorilor. Sam Cane a punctat la rândul său cu 10 minute înaintea finalului, iar rezultatul partidei a fost stabilit de Ma-a Nonu. Ajuns la 100 de prezențe în tricoul All Blacks, a reușit ultimul eseu al partidei.

S-a terminat 47-9 și Noua Zeelandă a câștigat detașat grupa C: 19 puncte, cu victorii pe linie și nu mai puțin de 25 de eseuri în patru partide.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑