Ghinion fără sfârşit pentru Philadelphia 76ers: Pacers i-a administrat a şaptea înfrângere consecutivă



sursa: csnphilly.com
Cel mai disputat meci în liga profesionistă nord-americană de baschet s-a jucat la Indianapolis, unde Indiana Pacers a întâlnit pe Philadelphia SeventySixers, care a pierdut toate cele 7 meciuri jucate în acest sezon și este obișnuită în ultimii ani cu ultimele locuri.
De această dată, însă, codașa a avut o răbufnire de orgoliu și gazdele au scăpat ca printre urechile acului. Cu 4 secunde până la final Paul George de la Pacers a reuşit să înscrie un coş şi sa ducă partida în prelungiri.
În over-time Indiana Pacers a dominat și s-a impus în final cu 122-115 și Philadelphia Sixers rămas fără puncte clasament.
De altfel la fel stau lucrurile și la New Orleans Pelicans, care a pierdut 8 partide din 8 jucate până acum.
Golden State Warriors nu s-a confruntat cu probleme în partida cu una dintre codaşele Conferinţei de Vest, Dallas Mavericks. Vicecampioana din sezonul trecut a condus la pauza mare cu o diferenţă de 31 de puncte şi a doua jumătate a meciului s-a transformat într-o simplă formalitate. 
Warriors a câştigat cu 116-95, iar în lotul învingătorilor Kevin Durant şi Stephen Curry au marcat în total 52 de puncte.
Warriors este a treia clasată în Conferinţa de Vest, iar lider este Los Angeles Clippers. Aceasta a dispus confortabil de Portland Trail Blazers, scor 111-80.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑