Dramatism la Cupa Mondială de triatlon din Ungaria. Finalistul a depăşit adversarul ucrainean doar cu o secundă



011 августа 2014

 

Întrecere dramatică în etapa Cupei Mondiale de triatlon din Ungaria. Câştigătorul la competiţia masculină s-a decis pe ultima sută de metri, iar cursa feminină a fost câştigată de o sportivă care a avut un start dezastruos.

Rachel Klamer a câștigat medalia de aur la etapa Cupei Mondiale de triatlon care a avut loc în oraşul maghiar Tiszaujvaros. Sportiva din Olanda a fost doar pe locul 13-lea după înot, dar cea mai rapidă la ciclism. La final, Klamer a fost cronometrată cu 59 minute şi 31 secunde, depăşindu-le pe Margit Vanek, din Ungaria, și Pamela Oliveira, din Brazilia, care au completat podiumul.

Fratele lui Margit Vanek, Akos a reuşit să câştige concursul masculin de triatlon. După o cursă dramatică, maghiarul a smuls victoria la final, depăşindu-l cu doar o secundă pe ucraineanul Rostislav Pevţov. Vanek a fost cronometrat cu 53 de minute şi 51 secunde. Pe locul trei s-a clasat Gabor Faldum.

Sportivii au înotat 750 de metri, au parcurs o distanţă de 10 kilometri cu bicicleta şi au alergat trei kilometri. Fondul de premiere al competiţiei a fost de 60 mii de euro, iar învingătorii s-au ales cu câte 7 mii 500 de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑