Speranța ne e în fete la CM de haltere: ”Pregătirea băieților, deficitară”



011 августа 2014

 

**VIDEO** Speranța ne e în fete la CM de haltere: ”Pregătirea băieților, deficitară”

Bianca Molie şi Loredana Toma sunt favorite la medalii la Campionatul Mondial de haltere din Kazahstan. "Pregătirea băieţilor este uşor deficitară", a declarat pentru DIGIsport antrenorul lotului naţional, Petre Becheru.

Petre Becheru pariază pe fete la Campionatul Mondial din noiembrie. Medaliate anul acesta la Europenele de la Tel Aviv, Bianca Molie şi Loredana Toma sunt principalele favorite la podium şi în Kazahstan. Deşi se antrenează cot la cot cu celelalte halterofile, vicecampioana olimpică Roxana Cocoş ar putea rata participarea la Mondiale, din cauza problemelor cu greutatea.

„S-au găsit o sumă de fete talentate, chiar și băieți, dar fete talentate... Ele sunt speranța noastră de medalii la CM. Molie Bianca, care e campioană mondială la juniori și medaliată cu argint la smuls. Această fată are un potențial deosebit. Are 18 ani”, a declarat antrenorul lotului național.

Petre Becheru are şi motive de îngrijorare înaintea Mondialelor din Kazahstan.

„Este greu, nu avem o echipă de băieți prea puternică. Pregătirea este ușor deficitară, deoarece avem niște tineri aduși care au venit cu niște goluri din pregătire, sunt mici accidentări”, a mai spus Becheru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑