Dramatism in campionatul Rusiei: FC Rostov a urcat pe locul 5, in timp ce Kubani a scapat cu victorie in ultimele secunde - VIDEO



011 августа 2015

Bucurie pentru unii, tristete pentru altii. FC Rostov, club la care moldoveanul Alexandru Gatcan este capitan, a obtinut a 2-a victorie a sezonului si a urcat pe locul 5 in Campionatul Rusiei. In acelasi timp, fundasul moldovean al echipei Kubani, Igor Armas a plans la finalul meciului cu FC Krasnodar, in care formatia sa a scapat victoria in ultimele secunde.

 

 

Igor Armas nu si-a putut stapani lacrimile dupa fluierul final al arbitrului. Echipa sa, Kubani a condus cu 1 la 0 in derby-ul cu FC Krasnodar, insa in prelungiri a scapat victoria. Smolov a egalat scorul. Kuban ramane pe locul 12 in campionat, iar rivala din oras – pe pozitia a 8-a. Seara de ieri a fost mai fericita pentru un alt fotbalist moldovean din liga rusa. FC Rostov, cu Alexandru Gatcan capitan, a batut-o clar pe Rubin, in deplasare, scor 3 la 0. Kanga a marcat un gol, iar Buharov a reusit dubla. 

 

FC Rostov a urcat pe locul 5 in Premier Liga rusa, cu 8 puncte. Spartak si Lokomotiv au cate 10, iar TSKA si Zenit impart fotoliul de lider, cu cate 12 puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑