LIVE &TEXT România - Italia (ora 16:30). Stejarii îşi pot asigura prezenţa la CM din 2019



011 октября 2015

**LIVE VIDEO&TEXT** România - Italia (ora 16:30). Stejarii îşi pot asigura prezenţa la CM din 2019

Stejarii sunt gata de ultima bătălie la Cupa Mondială de rugby, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, azi, de la ora 16:30. O victorie cu Italia asigură prezenţa României şi la ediţia din 2019, din Japonia.

Ultimul meci al României la Mondialul de rugby, cu Italia, este şi cel mai important. Stejarii trec peste Italia în clasament dacă înving în meciul direct şi îşi asigură locul 3 în grupă, care garantează calificarea la Cupa Mondială din 2019.

"Dacă Italia nu joacă la potenţial maxim, iar România joacă ce ştie mai bine, atunci orice e posibil", a spus selecţionerul României, Lynn Howells.

În absenţa lui Mihai Macovei, suspendat, căpitanul României va fi Valentin Ursache. În primul 15 va intra Daniel Carpo, în timp ce printre rezerve se va număra Marius Antonescu, aflat în premieră pe bancă la Cupa Mondială, la fel ca Tudorel Bratu.

"Nimeni nu-l poate înlocui pe Macovei. El e liderul echipei, dar pentru moment îmi face mare plăcere să conduc echipa şi sper să-i conduc spre o victorie", a declarat Ursache.

Fanii români aflaţi în tribune, dar şi cei din faţa televizorului, au dat aripi rugbiştilor români la Cupa Mondială.

"Le mulţumesc că au fost alături de noi pe parcursul Cupei Mondiale. Sper că duminică să fie alături de noi din nou în faţa televizoarelor. Îi aşteptăm şi pe românii din Anglia să vină şi să fie alături de noi pe stadion", a precizat Ursache.

Italia se află pe locul 13 în topul celor mai bune naţionale din lume în timp ce naţionala noastră ocupă poziţia a 17-a.

România - Italia se joacă duminică, de la ora 16:30, și va fi transmis în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑