Repriză de coșmar pentru Anderlecht. Belgienii au terminat meciul cu trei oameni mai puțin



011 декабря 2013

 

></p><p><strong>Anderlecht a terminat Grupa C a UEFA Champions League așa cum a început-o, adică cu o înfrângere. De data aceasta, belgienii au pierdut meciul cu Olympiakos, unul în care a avut și trei jucători eliminați, fapt inedit pentru cea mai tare competiție intercluburi din lume.</strong></p><p>Anderlecht este una dintre cele mai slabe echipe din actuala stagiune a Champions League. Elevii lui John van den Brom au acumulat un singur punct în Grupa C, obținut chiar pe terenul celor de la PSG, scor 1-1 <a href=(VIDEO), pentru ca în rest să înregistreze eșecuri pe linie.

În ultima partidă, belgienii, care ocupă locul trei în Pro League, la patru puncte de liderul Standard Liege, au primit lovitură după lovitură la Pireu (scor 3-1, VIDEO). Deși au revenit repede în joc, prin Kljestan, care a restabilit egalitatea la șase minute după primul gol, din cele două, marcat de Saviola, belgienii s-au prăbușit în partea a doua a partidei.

Totul a pornit de la eliminarea lui Kouyate, care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 49, după ce fusese avertizat și în minutul 7. Grecii au profitat relativ repede de avantaj și au marcat iar prin Saviola (58). Finalul a fost de coșmar pentru Anderlecht. Fundașul stânga Sakala a primit două cartonașe, într-un interval de doar 17 minute, și a fost, de asemenea eliminat. Belgienii au terminat partida în opt jucători, pentru că și portarul Proto a fost eliminat (90+3), după un fault clar comis asupra lui Weiss. De altfel, în urma acestei faze, Olymipakos a primit un penalty, care a fost transformat de Dominguez.

Anderlecht a devenit astfel prima echipă din UCL care a reușit “performanța“ de a avea trei eliminați într-un singur meci.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑