&SONDAJ Doumbia, Robben, Lewandowski: care dintre ei a fost ratangiul meciului Bayern – CSKA?



011 декабря 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Doumbia, Robben, Lewandowski: care dintre ei a fost ratangiul meciului Bayern – CSKA?

VIDEO Bayern Munchen – CSKA Moscova 3-0. Bayern Munchen a terminat faza grupelor în UEFA Champions League fără să primească gol pe teren propriu, miercuri seara învingând pe CSKA Moscova la capătul unei partide în care ratările au fost mai spectaculoase decât golurile.

La Munchen, a fost practic un festival al șanselor irosite, elevii lui Pep Guardiola având cel puțin șase alte ocazii de a marca, în afara celor trei fructificate. Nici oaspeții nu s-au lăsat mai prejos și au oferit prima mare ratare a serii.

Seydou Doumbia a pătruns de la mijlocul terenului și a trecut de șase adversari, e drept, și cu puțină șansă, pătrunzând apoi în careu, singur cu Neuer. Ivorianul a șutat pe jos, dar portarul naționalei Germaniei a avut o intervenție de excepție.

În repriza secundă, la poarta lui Akinfeev au fost atacuri în valuri și ocazii uriașe irosite copilărește. Arjen Robben a avut-o pe prima, după ce a pătruns printre trei fundași adverși, ridiculizându-i, olandezul încercând să șuteze printre picioarele portarului rus.

A repetat aproape la indigo driblingurile la următoarea ocazie, numai că de această dată a centrat pentru Robert Lewandowski. Polonezul a trimis cu capul, de la 2 metri, însă în picioarele unui fundaș care încerca să blocheze spațiul porții.

Tot Lewandowski avea să mai rateze odată după câteva minute, când a trimis în bară după ce a rămas singur în stânga careului, mingea a revenit spre centrul porții, dar Ignashevich a respins.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑