Şumudică e resemnat cu plecarea lui Budescu: "Cu un ochi râd, cu unul plâng"



011 декабря 2015

 

**VIDEO** Şumudică e resemnat cu plecarea lui Budescu:

Al Ahli Doha din Qatar e cea mai probabilă destinaţie pentru Budescu iarna aceasta - problemele financiare o presează pe Astra să accepte oferta de 1,1 milioane de euro. Golgheterul Budescu ar urma să încaseze un salariu de două milioane patru sute de mii de euro pe trei sezoane.

"Aș prefera să pierd maxim un jucător. Acum, dacă e Budi, asta e, cu un ochi râd, cu unul plâng. Cât timp joacă prost, îi reproșez, dar când trebuie să vorbesc de el la superlativ trebuie. Toată națiunea fotbalului românesc nu știe decât să critice, dar când a fost cel mai bun au vorbit o zi de el.

Când îl pierd pe Budi și încă doi-trei jucători, sunt problemele are sunt și pe care nu vreau să le dezvolt, că sunt antrenor și nu e normal să intru în conflict cu oameni din conducerea clubului. Ei spun că totul e ok. Și nu vreau un conflict în momentul de față. Am spus că nu sunt șanse la titlu, da, păi dacă eu îmi pierd cei mai buni jucători, cum să mai am șanse la titlu?

Când să aduc alții? Pe cine să aduc în locul lui X sau Y? Cât timp Șumudică la Astra continua cu același lot și din punct de vedere financiar era stabilitate sigur ne îndeplineam obiectivele, câștigam sigur cel puțin un trofeu", a spus Şumudică, într-o conferinţă de presă.

Constantin Budescu este favorit la câştigarea titlului de cel mai bun jucător român al anului, în ancheta Digi Sport. Votează aici favoritul!

Budescu a adunat 24 de meciuri pentru Astra, în toate competiţiile acestui sezon: a marcat 11 goluri şi şi-a trecut în cont 9 pase decisive.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑