Dacă Astra vinde jucători Stelei, își va pierde și antrenorul: ”Vor jucători de la boul de Șumudică”



011 декабря 2015

 

**VIDEO** Dacă Astra vinde jucători Stelei, își va pierde și antrenorul: ”Vor jucători de la boul de Șumudică”

Marius Șumudică s-a resemnat cu pierderea aproape sigură a lui Constantin Budescu în această iarnă și face haz de necaz: ”Bine că merge afară, nu la Steaua”. Tehnicianul Astrei a reiterat faptul că își va da demisia în secunda în care clubul giurgiuvean va decide să transfere jucători la rivala antrenată de Laurențiu Reghecampf.

„În continuare, eu sunt adeptul transferurilor în străinătate, nu în campionatul României, pentru a întări o adversară. În momentul în care un jucător de la Astra se va transfera la Steaua, să le zic așa, că îi deranjează FCSB, deși după intervenția domnului Pițurcă îmi dau seama că sunt FCSB, în acel moment eu ridic mâna și am plecat. Putem ajunge la un consens, reziliem și nu mai stau la Astra.

Nu e amenințare, înțeleg politica clubului, dacă se va întâmpla lucrul ăsta și trebuie să accept, nu vreau să fiu piedică în calea jucătorilor, dacă vor să ajungă acolo”, a declarat Șumudică.

Tehnicianul liderului din Liga 1 nu vede cu ochi buni faptul că Steaua a pus ochii pe Găman, Enache, Alibec și Junior Morais, patru titulari din echipa sa.

„E bătaie de joc față de munca mea, cu toate că sunt fericit că vor jucători de la boul de Șumudică”, a mai spus antrenorul Astrei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑