Rakitic le-a dat tricoul fanilor Sevillei: “Întotdeauna aici va fi casa ta!”



 

**VIDEO** Rakitic le-a dat tricoul fanilor Sevillei: “Întotdeauna aici va fi casa ta!”

VIDEO Sevilla – Barcelona 2-2. Ivan Rakitic a revenit prima oară pe Sanchez Pizjuan sâmbătă seara, când a fost integralist în remiza dintre fosta sa echipă, FC Sevilla, și Barcelona. La final, croatul le-a dat tricoul de joc suporterilor gazdelor.

Rakitic, 27 de ani, a fost primit senzațional de suporterii Sevillei, care l-au aplaudat încă de la ieșirea echipelor pe teren și n-au avut nici în timpul meciului un comportament ostil la adresa fostului căpitan al echipei. Plecat în vara lui 2014 la Barcelona, croatul s-a revanșat la final. Imediat după ultimul fluier al arbitrului Juan Martinez Munuera, Rakitic s-a îmbrățișat cu toți foștii săi coechipieri, apoi a mers la peluza nord a arenei, acolo unde a fost ovaționat de Biris Norte, grupul de ultrași ai Sevillei.

Aceștia au afișat un banner pe care scria: “Întotdeauna aici va fi casa ta! Mulțumim căpitane!” Rakitici le-a dăruit fanilor tricoul în care a evoluat și de asemenea a fost îmbrățișat de liderii galeriei. În patru sezoane în tricoul Sevillei, Rakitic a jucat 149 de meciuri oficiale și a marcat 34 de goluri. A cucerit Europa League în 2014, fiind delcarat jucătorul finale pe care Sevilla a câștigat-o la lovituri de departajare cu Benfica, după 0-0 în timpul regulamentar.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑