Lokica a demisioant de la Brașov. Fără victorie de la meciul cu Dinamo, a lăsat "stegarii" peste linie



 

**VIDEO** Lokica a demisioant de la Brașov. Fără victorie de la meciul cu Dinamo, a lăsat

VIDEO FC Brașov - FC Botoșani 0-1. Eșecul suferit pe teren propriu i-a fost fatal antrenorului croat Vjekoslav Lokica (49 de ani), care a preluat trupa din Brașov la începutul returului.

După golul încasat de la Attila Hadnagy, FC Brașov a ajuns la trei partide consecutive fără victorie în Liga 1, ultimul succes fiind consemnat pe 21 martie, 1-0 pe teren propriu cu Dinamo.

De atunci, Brașov a remizat norocos la Chiajna (1-1), dar a pierdut pe teren propriu următoarele două meciuri, cu Ceahlăul (0-2) și FC Botoșani (0-1). Drept urmare, Lokica și-a prezentat demisia la finalul partidei, după cum a anunțat ÎN DIRECT la Digi Sport.

În clasament, FC Brașov este prima deasupra liniei, pe locul 12, iar "stegarii" sunt siguri că nu vor coborî mai jos la finalul etapei, pentru că au 28 de puncte, spre deosebire de Gaz Metan Mediaș, care are 24 și un meci mai puțin disputat.

Lokica a declarat, pentru Digi Sport: "Nu e bine. Din cauza asta i-am cerut domnului Neculaie să ne înțelegem amiabil asupra rezilierii contractului. Asta e decizia mea. Am vorbit și cu patronul și i-am transmis că poate echipa are nevoie de o schimbare".



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑