Două legende ale Stelei critică dur jocul: "Stăm în doi fotbalişti!" / "Cel mai prost meci al lui Popa"



 

**VIDEO** Două legende ale Stelei critică dur jocul:

VIDEO. Astra - Steaua 0-0. Campioana a făcut un nou pas greşit în acest retur, după un meci slab făcut de elevii lui Costel Gâlcă, care au depins foarte mult de aportul adus de Cristi Tănase, care, din păcate pentru gruparea "roş-albastră" s-a accidentat la finalul primei reprize.

Al doilea act a fost controlat de giurgiuveni, care au avut ocazia să câştige cele trei puncte. O fostă legendă a echipei din Ghencea, Helmuth Duckadam, a analizat jocul şi a recunoscut că plecarea celor mai importanţi jucători din fiecare compartiment, Claudiu Keşeru, Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala, afectează evoluţia din acest retur a Stelei, mai ales că transferurile nu au fost la înălţimea aşteptărilor.

"Din păcate, în repriza a doua nu am mai reuşit evoluţia din primul act, după ieşirea lui Tănase, care a pus punct jocului bun al Stelei. Din păcate, stăm în doi jucători. Din păcate, jucătorii aduşi nu dau același randament, pot să se supere pe mine. Putem să-i punem aici pe Bourceanu, pe Rusescu, pe Tamaş. Chiar și Țucudean. Nu s-au ridicat la nivelul celor pe care i-au înlocuit", a spus eroul de la Sevilla în cadrul emisiunii Fotbal Club.

La finalul turului, Steaua era lider în Liga I şi avea un avantaj de 9 puncte în faţa CFR-ului şi se afla la nu mai puţin de 13 lungimi de revelaţia acestei stagiuni, ASA Târgu Mureş. După 9 etape disputate în 2015, nou-promovata a recuperat 11 puncte şi îi suflă în ceafă campioanei.

Un alt component al echipei care a câştigat Cupa Campionilor în 1986, Gabi Balint, a fost mai vehement la adresa fotbaliştilor şi a pus tunurile pe Adi Popa, unul dintre cei mai slabi jucători ai disputei cu Astra.

"Astra a avut ocazii mai mari decât Steaua, care nu a mai avut şanse de gol clare în repriza a doua. A fost un joc puturos făcut de jucători puturoşi. I-aş face o sugestie lui Adi Popa: să îşi pună meciul pe un DVD, să scrie cu un marker <> şi să îl pună pe raftul pe care scrie <>. Eu nu am putut să văd un jucător care să piardă atâtea mingi şi să joace cu un asemenea dezinteres cum a făcut-o el astăzi. Postul lui e fotbalist, trebuie să joace şi pe stânga, şi pe dreapta. Nu am înţeles toate schimbările lui Gâlcă", a adăugat şi Balint.

Etapa a 27-a: Steaua - Oțelul
Etapa a 28-a: U Cluj - Steaua
Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Dinamo - Steaua
Etapa a 31-a: Steaua - Chiajna
Etapa a 32-a: FC Brașov - Steaua
Etapa a 33-a: Steaua - Botoșani
Etapa a 34-a: CSMS Iași - Steaua

Etapa a 27-a: CFR Cluj - Târgu Mureș
Etapa a 28-a: Târgu Mureș - Pandurii
Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Târgu Mureș - Viitorul
Etapa a 31-a: Gaz Metan - Târgu Mureș
Etapa a 32-a: Târgu Mureș - Petrolul
Etapa a 33-a: Astra - Târgu Mureș
Etapa a 34-a: Târgu Mureș - Oțelul

Toate meciurile din Liga 1 sunt ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑