Dorinel Munteanu nu este mulţumit de remiza cu Steaua: "Meritam victoria"



 

**VIDEO** Dorinel Munteanu nu este mulţumit de remiza cu Steaua:

Astra Giurgiu a ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga 1, după ce a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu liderul Steaua. Tehnicianul vicecampioanei, Dorinel Munteanu, nu şi-a ascuns dezamăgirea în privinţa rezultatului obţinut în faţa roş-albaştrilor.

"Echipa a făcut o partidă foarte bună. Înainte de joc, dacă spunea cineva că se termină egal, poate că eram mulţumit. Dar, după cum s-a jucat, nu sunt mulţumit. După cum a arătat jocul, meritam cele 3 puncte. Steaua a avut iniţiativa doar în primele 10-15 minute, apoi ne-am revenit şi meritam victoria. Am avut ocazii, am dominat, dar, din păcate, am câştigat doar un punct.

M-a impresionat puterea echipei mele. Am terminat o săptămână în care am jucat trei meciuri şi am depus un efort foarte mare. Nu pot să fiu fericit doar cu un punct", a declarat antrenorul giurgiuvenilor.

În urma remizei de la Giurgiu, avansul Stelei în fruntea clasamentului s-a redus la daor două puncte, dar Dorinel Munteanu a refuzat să comenteze pe marginea luptei pentru titlu.

"Nu mă interesează ce e la Steaua, sincer. Vom juca şi cu ASA acasă, în câteva etape. Mă interesează să facem puncte, pentru că ne îndepărtăm de locul despre care am discutat cu patronul. E foarte greu, dar vom încerca să obţinem maximum din orice meci", a precizat Munteanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑